SPR Hätäensiapukurssi 8t® verkkokurssi

Suorita SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokurssina. Koulutus sisältää kattavasti ensiavun perusteet, joiden lisäksi syvennytään mm. sairauskohtauksien tunnistamiseen ja niiden ensiapuun. Kurssi suoritetaan täysin itsenäisesti verkossa.

Kun ilmoittaudut koulutukseen, saat osallistumislinkin ja osallistumiskoodin sähköpostiisi heti. Kurssi suoritetaan kokonaisuudessaan verkossa. Kurssin suoritettuasi saat välittömästi voimaan SPR Hätäensiapukurssi 8 t® pätevyyden ja SPR:n myöntämän ensiapukortin voimaan 3 vuodeksi.

Verkkokurssin hinta on 109€ + alv 24% /osallistuja (sisältää mobiilitodistuksen) sekä muovisen ensiapukortin.

Kun kurssi on suoritettu, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit ottaa mobiilikorttisi käyttöön MyCertificate verkkosivuilla.

Tämä koulutus soveltuu myös Ensiapukurssi EA 1® – ja Ensiapukurssi EA 2®- pätevyyden päivittämiseen yhden kerran kolmen vuoden ajaksi.

Kurssin voi myös suorittaa suomenkielen lisäksi englanniksi tai ruotsiksi. Valinta kielen osalta tehdään kurssin aloittamisen yhteydessä.

Koulutuksen kuvaus

Verkkokurssin suorittanut osaa hätäensiavun antamisen teoreettiset tiedot.Saat sähköpostiisi verkkokurssin suorittamiseen tarvittavan koodin, jonka jälkeen voit suorittaa oman aikataulun mukaisesti koulutuksen itsenäisesti.

Kurssin sisältö

  • toiminta auttamistilanteessa
  • tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu
  • painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö
  • ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle
  • raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen
  • sokki
  • tapaturmien ehkäisy

Voit myös tilata koodin esim. useammalle henkilölle lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@turvallisuuskortti.fi tai soittamalla numeroon 040 4185944.